Zoekresultaten
Resultaat 101 - 120 (van 1155)
Makkelijk lezen
Lezen kan best lastig zijn. Bijvoorbeeld als je dyslexie, ADD of ADHD hebt. Wist je dat er ook boeken zijn die wat makkelijker zijn om te lezen? We hebben de boekentips op een rijtje gezet. Ook geven we je nog andere tips die je kunnen helpen om lezen makkelijker en leuker te maken.
Alle makkelijke boeken
Een overzicht van alle makkelijk boeken voor de leeftijd 6-12 jaar.
Online Leren | Jeugd & Jongeren
Met je bibliotheekpas heb je toegang tot handige sites die je helpen bij het leren voor school. Je vindt er bijvoorbeeld goede informatie voor je werkstuk of spreekbeurt. Voor 0 - 18 jaar.
Online Lezen | Jeugd & Jongeren
Lezen doe je in je vrije tijd of voor school. Lezen en luisteren naar een boek kan ook op je telefoon, tablet of e-reader. Voor 0 - 18 jaar.
De Voorleeshoek
In de Voorleesfilmpjes van de Voorleeshoek word je voorgelezen uit de mooiste (prenten)boeken met beelden uit het boek en muziek. Voor kinderen van 0 tot 10 jaar.
Boekrecensies in Literom
Literom is de digitale bron voor boekrecensies en auteursinformatie. De boekrecensies zijn afkomstig uit Nederlandse dag- en weekbladen.
Uittrekselbank
De Uittrekselbank biedt een overzicht van uittreksels van Nederlandse en uit het buitenland vertaalde (jeugd)literatuur. Ideaal voor leesclubs, docenten en leerlingen.
Leesgame Yoleo
Yoleo maakt lezen leuk! Lezen wordt makkelijk, doordat de tekst wordt getoond en voorgelezen. Een soort karaoke dus!
Leren & Ontwikkelen
Met je bibliotheekpas heb je gratis toegang tot theorie.nl en online cursussen. Zo blijf je leren en jezelf ontwikkelen.
Lezen & Luisteren
Met je bibliotheekpas heb je gratis toegang tot e-books, online tijdschriften, het Financieele Dagblad, uittreksels van boeken en boekrecensies.
Ontdekken & Onderzoeken
Als bibliotheeklid heb je gratis toegang tot een schat aan wetenschappelijke en vaktijdschriften in de meest uiteenlopende vakgebieden.
Digi Toolkit
Ben je geïnteresseerd in robots, gamen of filmpjes maken? De Digi Toolkit is een doos met superleuke digitale spelmaterialen om thuis mee te experimenteren. Er zijn negen verschillende Digi Toolkits voor verschillende leeftijden. De materialen zijn onderverdeeld in vier categorieën: robots & elektronica, programmeren & coderen, film & animatie en ontwerpen & maken. Ga thuis lekker aan de slag met robots programmeren, animatiefilmpjes maken of games bouwen!
Grijp nooit mis in de Online Bibliotheek
Wil jij de reserveringen bij je lokale bieb omzeilen en direct je favoriete boek lezen of luisteren? Grijp nooit mis met de Online Bibliotheek.
Over wetenschap
Wil jij meer weten over wetenschap? Laat je inspireren door onze boekentips!
Robotica
Wil jij meer weten over robotica? Laat je inspireren door onze boekentips!
Scheikunde
Wil jij meer weten over scheikunde? Laat je inspireren door onze boekentips!
Technologie
Wil jij meer weten over technologie? Laat je inspireren door onze boekentips!
Openingstijden
Overzicht van de openingstijden van de 27 vestigingen van Bibliotheek Gelderland Zuid
Vestigingsinformatie