Vacatures

  • 'Bij de bibliotheek kan ik echt een steentje bijdragen'

    Anne, Communicatieadviseur

  • 'Als programmamaker ben je een spin in het web.'

    'Het is geweldig om met veel verschillende mensen contact te hebben en te horen wat zij graag willen bereiken. Dat samen met hen realiseren gaat nooit vervelen!' - Marjolein, Programmamaker

Lopende vacatures:

Management assistent (26-30 uur)

Medewerker ICT werkplekbeheer (30 uur)

Klantadviseur Elst en Herveld (24 uur)

Management assistent (26-30 uur)

Wij zijn op zoek naar een Management assistent voor 26-30 uur. Als Management assistent ondersteun je de directeur bestuurder met de dagelijkse werkzaamheden, je beheert zijn agenda en houdt zijn mailboxen bij. Je overlegt regelmatig met elkaar om overzicht te houden op de werkzaamheden. Je beheert de agenda’s en notuleert de management vergaderingen en de vergaderingen met de RvT. Je bewaakt en signaleert de termijnen waardoor de bestuurlijke en governance processen op rolletjes lopen. Daarnaast ondersteun je waar nodig ook de overige leden van het MT, bijvoorbeeld bij de uitvoering van diverse projecten. Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Bekijk hier de vacature

Solliciteer direct

Management assistent

Medewerker ICT Werkplekbeheer (30 uur)

Wij zijn op zoek naar een Medewerker ICT Werkplekbeheer voor 30 uur. Als Medewerker ICT Werkplekbeheer ondersteun je de organisatie op ICT gebied. Je werkt nauw samen met de Servicedesk medewerker en lost 1e lijns meldingen op. Je bent de schakel tussen techniek en gebruikers. Je inventariseert wensen en behoeften van medewerkers op het gebied van ICT, vertaalt gebruikersbehoeften naar systeemeisen en geeft advies hierover aan de coördinator ICT en het management. Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Bekijk hier de vacature

Solliciteer direct

Medewerker ICT Werkplekbeheer

Klantadviseur Elst en Herveld (24 uur)

Wij zijn op zoek naar een Klantadviseur in de vestigingen Elst en Herveld-Andelst voor 24 uur. Als klantadviseur ben je hét gezicht van de bibliotheek. Je zorgt voor een veilige en prettige sfeer in de bibliotheek. Je bent enthousiast en straalt passie uit. Jij weet als geen ander hoe je het gesprek met de klant aangaat. Je achterhaalt de behoefte van de klant door goed te luisteren, open vragen te stellen en door te vragen. Je neemt de klant mee in de wereld van taal, digitaal en verhalen en stimuleert leesplezier. Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Bekijk hier de vacature

Solliciteer direct

Klantadviseur Elst en Herveld


Word vrijwilliger bij de bieb!

Vrijwilligers VoorleesExpress

Functieprofiel» Je bent 18 jaar of ouder

» Je hebt een open houding
» Je hebt affiniteit met kinderen
» Je bent enthousiast over boeken en (voor)lezen
» Je bent in staat te communiceren met verschillende doelgroepen
» Je bent betrouwbaar en flexibel

Meer informatie en contact

Vrijwilligers Klik & Tik

Vind je het leuk om anderen te helpen en weet je zelf voldoende van computers af? Als begeleider Klik & Tik help je mensen bij het aanleren van computervaardigheden. Wij zoeken regelmatig computervaardige vrijwilligers die cursisten kunnen begeleiden bij Klik & Tik.

Wil je je graag mensen helpen op digitaal gebied of wil je meer informatie? 

Bibliotheek Gendt
Neem contact op met Nick Vermeer: nvermeer@obgz.nl

Vrijwilliger Taalcafé Discussie

Het online Taalcafé Discussie van Bibliotheek Gelderland Zuid vindt 1x per week plaats via het online platform ZOOM. De deelnemers hebben minimaal B1 niveau Nederlands.

Doel: deelnemers de gelegenheid bieden om hun Nederlands te verbeteren door met elkaar een krantenartikel te bespreken aan de hand van vragen en stellingen.

Werkzaamheden:

- elke woensdagmorgen van 9.00 tot 10.45 uur een groepje deelnemers begeleiden via ZOOM
- opzoeken en bewerken artikelen

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan een e-mail naar Anita Hendriks via AHendriks@obgz.nl. 

Scholieren/studenten: opruim- en sorteerkrachten

Weet je van aanpakken, werk je netjes en snel? Ben je beschikbaar voor een langere periode en ben je 15 jaar of ouder? Meld je dan aan als opruim- en sorteerkracht voor de bibliotheek.

Solliciteren