Reizen & Vrije tijd

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Maartje Diepstraten Koffers & koters

  Informatie over en tips voor vakantieadressen voor gezinnen in Nederland en Europese landen. Met veel kleurenfoto's. Voor opvoeders van kinderen van ca. 0 t/m 15 jaar.

  Gedrukt boek

 • Jan Groenhart, Herman Vuijsje Strandlopers

  Persoonlijk verslag in woord en beeld (pentekeningen en schilderingen) van twee wandelaars die in het voorjaar van 2019 langs het Nederlandse strand van Knokke (België) tot Borkum (Duitsland) wandelden, een afstand van ruim 350 kilometer.

  Gedrukt boek

 • Brian Solomon Treinreizen

  Beschrijving in woord en beeld van ruim vijftig reizen per trein over de gehele wereld.

  Gedrukt boek

 • Liesbeth Goedbloed Broeder Ezel

  Een studente gaat met een ezel op reis in de hoop het verleden en de schuldgevoelens over de dood van haar broertje voorgoed achter zich te laten.

  Gedrukt boek

 • Nick Hunt Waar de wind waait

  Beschrijving van vier voettochten op zoek naar vier streekwinden: de Helm in Engeland, de Bora in Kroatië, de Mistral in Frankrijk en de Föhn in Zwitserland.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Tamar Valkenier Fulltime avonturier

Het begon met een fietstocht door Europa. Na een intermezzo in Australië, begon ze aan het grote werk in Mongolië. Daar trok ze door het woeste lege land. In ‘Fulltime avonturier’ beschrijft Tamar hoe ze haar veilige bestaan achterliet en op weg ging.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken